vrijdag 28 september 2012

MOEDER

Vandaag bij mijn moeder geweest en ik weet niet hoe ze het doet maar ze ziet kans om alles te slopen.
Nu was de elektrische kookplaat stuk gegaan als ik het goed begrepen heb is er een plaat doorgebrand!
ze heeft toen firma Hassing gebeld en een nieuwe besteld en toen die kwam zijn ze wel een poosje bezig geweest om het aan te sluiten en ze vond wel dat ie anders was, ja dat kon kloppen want de andere was keramisch en doordat het glad oppervlak had was deze makkelijk schoon te maken.
Nu heeft ze ereen waar geen deksel/achterplaat in zit en er zitten van die ouderwetse koopplaten in.
Ondertussen heeft ze Xerus ( winkel waar je gratis iets brengt en hun verkopen  het voor geld )gebeld
en die hebben de oude kookplaat mee en het oude gasfornuis( waarvan ze de deur van de oven gesloopt heeft) en het nieue kookplaatje werd op een bijzettafeltje gezet.
Daarna kwam de klusjesman haar slang van de stofzuiger maken, die was nl verstopt en met hulp van een stok kon ze er niet doorheen. Deze klusjesman zag waarop ze de kookplaat gezet had en heeft toen zijn eigen houten tafeltje gehaald en daar de plaat opgezet. Dit tafeltje mag ze voorlopig gebruiken want ik moet voor haar verjaardag maar een kastje kopen met laatjes en net zo hoog als het aanrecht want dan kan daar de plaat op en heeft ze opbergruimte voor bepaalde dingen.

FOTO`S

 deze foto`s kreeg ik net binnen en omdat mijn email weer helemaal goed is kon ik ze snel plaatsen
Sanne heeft een bacterie in haar oogjes en krijgt zalf hiervoor vandaar haar vette oogjes
 wat een verschil al met het begin ze is nu 7 weken en begint al heel goed door te krijgen dat het heerlijk is om in Mama`s armen te slapen in plaats van in haar eigen bed, vandaar dat ze nu  een beetje strenger aangepakt wordt, want ze wordt niet meer opgepakt  als ze in bed ligt maar er wordt even tegen haar gesproken , speen erin  en muziek  aangezet  en dan gaan ze weer weg  
 Mini en maxi bij elkaar samen TV kijken.
 Wat een mooie tijger ben ik he en hoor mij eens brullen
 Kan al heel goed koekjesdeeg uitrollen en het smaakt lekker dat deeg!!!
en aan het eind van de dag ben ik zo moe dat ik half onder de tafel in slaap val, want een middagslaapje doen nou in heel uitzonderlijke gevallen nog maar.

maandag 24 september 2012

email perikelen

omdat ik al een poosje niet bij mijn webmail kon. dacht ik vanmorgen laat ik ze nu maar bellen want dan is dat ook eens opgelost. ik wou dat ik vanmorgen nooit gebeld had want er ging van alles mis ben nu mijn email account kwijt  en ik bleek opeens een telfort ip adres te hebben. dit soort dingen kun je zien op   watismijn ipadres.nl daarop zie je je ip en waar je mee verbonden bent, maar na veel bellen en opzoeken is mijn goede ip weer tevoorschijn en ik ben weer verbonden met kpn. weet hoe mijn expiriabox los te maken en te resetten,heb weer een emailaccount aangemaakt, maar dat werkt nog niet want er schijnt op mijn computer een of ander bestandje te zitten wat kapot is maar niet door windows gerepareerd kan worden, daar moet een compu dokter voor komen of een goeie nerd. kan nu wel weer webmail lezen dus blijf wel op de hoogte dus niets gedaan vandaag en my DH heeft maar chinees gehaald want er was niets te eten op tafel, zal het de rest van de week maar goedmaken.

zondag 23 september 2012

BEETJE ZIEK

ja gewoon een beetje grieperig gaat vanzelf over maar zal er wel een flinke verkoudheid aan over houden