vrijdag 16 januari 2009

verrasingpakje

Vandaag kwam het maandpakketje van Lappenlijntje binnen.Het is een stitcherie en ik moet zeggen het is volledig op mij van toepassing. Ik hou ook niet van huishoudelijk werk!! Ik doe het nodige maar moet zeggen dat Piet het makkelijker afgaat.Het is ook heerlijk om thuis te komen en aan te kunnen schuiven , want koken voor 2 is niet spannend, hij moet alleen nog leren om alles niet te zout en te gekruid te doen,maar het gaat steeds beter.Trui van Karin gaat steeds beter, maar het is goed dat ik de panden tegelijk brei anders wist ik het wel, komt nooit een tweede pand. Het is nl steeds opletten in welke naald je bezig bent en je moet elke heengaande naald kabelen .Ben nu ook met de stitcherie van Wendy Vosters bezig en merk al dat ik het rose lijntje niet goed kan zien `s avonds. Kijken hoe het patroontje van Marjolein het doet op wit met rose.

woensdag 14 januari 2009

gelukt

Ben de hele avond bezig geweest om uit te vinden hoe ik een lijst met blogs toe moest voegen .
Het is me gelukt!!! Je ziet je bent niet te oud om iets te leren. Zat oude Postjes door te kijken van Wendy Voster en daar zag ik iets voor een charmpakket en daar heb ik er wel 4 van, zo kan ik ze toch nog eens gebruiken. Had via internet een jelly rol en een bijpassende layer cake gekocht van Moda en deze waren heel goedkoop! Ze liggen nu mooi te zijn in de kast

dinsdag 13 januari 2009

Klets club

Vanavond ga ik naar de klets club zo noem ik de club van 3 vrouwen , want kletsen is het enige wat ik doe. Ben nu wel elke keer aan het breien, aan de trui voor Karin .
Ze zag dat ik kabels kan maken dus haar vraag was. Kun je voor mij een trui maken, weliswaar niet meer voor dit jaar want zo snel ben ik niet! Zal proberen een foto te maken en te plaatsen.

maandag 12 januari 2009

Mijn eerste stap in Blogland

Zoals mijn blogtitel al doet vermoeden hoop ik door deze blog nu eens wat meer af te maken.
Ben vandaag ziek thuis gebleven ben snipverkouden en na de nieuw Patronen post van Wendy Voster door genomen te hebben ga ik wat eieren maken via de PP methode.