zaterdag 2 mei 2009

Chinees meisje quilt

Ben de laatste dagen druk bezig met een paper piecing patroon en het wordt leuk!
Vindt het eigenlijk jammer dat ik morgen naar Veldhoven ga , naar de tentoonstelling.
Maandag ga ik voor een midweek weg naar Texel met Helma samen, heb er zin in en tegelijk
vindt ik het doodeng( komen ook nog 14 vreemde dames bij)
Ik ga met deze week bezig houden met een vlinder quilt die voornamenlijk met de hand gedaan
word het gaat om een zogenaamd glas in lood patroon.
Ineke van de midweek heeft de stoffen en kleuren voor mij uitgezocht.
Ben dus reuze benieuwd wat het gaat worden, verder wil ik niet al te veel meenemen om te doen want ik wil de vlinder heel ver gaan afmaken
Thuis ga ik dan verder met het Chinese meisje en de Japanse puzzel daar heb ik de randen voor gesneden maar ik heb ze ergens neer of in gelegd ,dus moet eerst zoeken waar het is.

donderdag 30 april 2009

Koninginnedag,vrolijk maar niet heus

Kom je thuis en dan denk je ga lekker naar het defile kijken en dan zie je een kruispunt met ambulances,politie en geen vrolijke mensen , want een of andere idioot is op de mensen ingereden! Met stomheid zit je te kijken en je hoort enige tijd later dat er al 4 mensen dood zijn!
4 levens weg en zelf ben je blij omdat er in de familie een nieuw leven komt.

woensdag 29 april 2009

OMA

Het is nu zeker begin december worden we Oma en Opa horen we officieel bij de oude garde.
Karin is nu 2 maanden zwanger en ze zijn dolgelukkig . Dennis is ook helemaal ja hoe zal, ik het zeggen enthousiast klink zo raar maar ze zijn echt super gelukkig, Vandaag is ze naar de gynacoloog gewwest en heeft ze de eerste echo gehad. Ze waren met zijn 2en er heen gegaan en hebben de baby gezien en ze zagen dat het flink bewoog en volgens de meting gaat ze morgen week 9 in .Het is allemaal nog heel pril maar iedereen is vreselijk blij en Ellen zegt dat het een meisje wordt, Karin was daar maandag middag in Amsterdam bij haar en Ellen vindt het super.
Ik had mini sokjes gekregen van Miems rose en groene met bijpassende mutsjes . Moet nu toch wat vaker mijn blog gaan bijhouden misschien kan ik er ook foto`s bij gaan doen als ik weet hoe dat moet