zaterdag 18 februari 2012

OMA

MIJN MOEDER daar heb ik gister boodschappen mee gedaan en zij ging ook mee, maar mensen kinders nog aan toe wat loopt zij langzaam in huis is het meer scharrelen wat ze doet .Stapje voor stapje gaat ze vooruit. We gingen eerst langs het grote huis want de spelletjes middag moest nog betaald en wat ik maar raar vond ze hadden bij de receptie geen eens geld terug, dus eerst boodschappen gedaan en op de terugweg nog eens langs om met gepast geld te betalen. Nadat we thuis gekomen waren is ze met jas en al in de stoel geploft want ze was dood op ze heeft maar heel weinig conditie meer. Heb de schappen opgeruimd en toen vroeg ze wil jij : wil jij thee zetten???? en dat  vraagt ze niet snel.
Na de thee ben ik weg gegaan  en zal Oma wel in de stoel, natuurlijk zonder jas want die had ik helpen uittrekken , geslapen hebben.

vrijdag 17 februari 2012

KOFFIE

drinken op het werk dat heb ik gisteren gedaan en alsof  het afgesproken was, was ik niet alleen , want
Marja kwam haar kleding nog inleveren en Linnet  met haar 2 kinderen.
Van te voren was ik erg zenuwachtig om er heen te gaan, maar heb gezellig koffie gedronken en ja ik had het kunnen weten Lianne had de cd wel klaar maar niet bij zich, ze stuurt het nu op.
Lanne had haar hand in het gips, ze was uit gegleden op straat en waarschijnlijk was er een botje gebroken maar dat zouden ze pas goed kunnen zien over een paar dagen.
Nu voor haar hoop ik dat het niet zo is want het lijkt me erg lastig met je hand in het gips .
Frank moest `s middags ook al terug naar het ziekenhuis want ze vonden dat de hoek niet goed was, het zou 90 graden moeten zijn en volgens mij was het ook zo, maar hun vonden van niet.
Woensdag  gebeld naar de OOG winkel en ze zouden terug bellen maar heb zelf vandaag maar terug gebeld en volgende week donderdag kunnen we daar terecht.
Morgen ga ik naar mijn moeder toe als, ik bij de praktijk ondersteuner ben geweest ivm mij diabetes,
om samen boodschappen te doen want volgens mij is ze vanaf het slecht weer was niet meer buiten geweest.