vrijdag 8 mei 2009

Midweek weg

Vanmiddag weer thuis gekomen van een midweek op Texel.
Heb daar een poging gedaan om de vlinder te maken,maar ben blijven steken bij het omranden van de vlinder met bais band. Ben het er nog steeds niet over eens of ik het baisband zelf moet blijven maken of dat ik de luie methode ga doen,nl bais band kopen en dit dubbel gevouwen ga gebruiken.
Heb op Texel een paar leuke dagen gehad en weet nu dat ik volgend jaar de naaimachine mee moet nemen of er een lenen van Ineke want een paper piece patroon op L11 over tekenen is niet echt mijn ding, heb mijn restant dan over gedaan aan Helma.
Het eten in Hotel de Pelicaan is vreselijk lekker zal ook wel gegroeid zijn.
Bij het naar huis gaan zijn we eerst nog even naar het strand geweest om uit te waaien en na een nog een kop koffie gedronken te hebben gingen we naar de boot.
Thuis lag er een envelop van Ineke met een foto met onze namen erbij, heb deze foto ingeseald zodat hij niet zo smerig word.

zondag 3 mei 2009

Veldhoven

Veldhoven vondt ik tegenvallen wat betreft het goed kunnen zien van de quilt je kon er alleen van een kleine afstand naar kijken.Sommige hingen hoog zodat je met je hoofd in de nek moest kijken en de lampen die schenen soms hinderlijk in mijn gezicht.Jammer van het werk. Wel was het handig dat ze op nummer en allemaal aan de zijkant van het gebouw hingen,De winkels stonden in groepjes verdeeld en ik heb maar 1 lapje gekocht!!!!!!!
Stond bij alles na te denken van heb ik het nodig, ga ik er wat mee doen dus het meeste ging retour eigenaar. Heb nu dus geld over om te kijken bij Ineke op Texel of ze daar iets hebben of niet. Helma komt me morgen op halen en dan we op pad Neem niet te veel mee zodat ik me helemaal kan concentreren op de vlinder, misschien grotendeels af vrijdag.
Piet zei eerst moet dat allemaal mee, waarop ik antwoordde ik ga geen 3 dagen op mijn krent zitten en naar andere dames kijken die wel druk aan het werk zijn!!!
Volgens mij had hij niet door dat ik weg ging om een zeer lange workshop te volgen, met af en toe
wat zien van het eiland.