donderdag 10 februari 2011

HELPEN ????????

 Opa gaat de aardappels schillen en dat vind ik toch leuk, dus ik ga helpen
gooi vast van alles in de pan en ook weer terug in de bak
zo nu schiet het tenminste op
ja dit is de laatste alleen nog de schillen weg doen.
 ben nog steeds blij dat er geen water in de pan zit want dan wordt het een spetterfestijn.

TUITBEKER

daar moet hij nu uit leren drinken en na flink wat tegenspartelen accepteeerde hij deze beker, die ik nu maar aan hem meegegeven heb want dan kan ze er meer verder gaan, het schijnt dat deze tuit  toch nog zacht is(de beker is voor 6 maand en ouder) en de tuit voor 12 maand en ouder hard is en ja het is toch nog wel een ukkie(75 cm lang en  8700 gram zwaar) 
kijk een naar mijn lange wimpers!!!!!!!!
zie je wel mijn voortanden?????? een 3e zit er aan te komen.
als je heel goed kijkt dan zie je links een klein wit puntje en daar komt de derde ondertand aan. ik kijk wel lodderig want ik heb slaap en ben ook weer snotverkouden. 
Toen hij uit bed kwam had Tim zo`n haast om te gaan spelen dat hij het maar onzin vond dat de slaapzak uit moest, zo kun  je toch ook spelen!!

GELUK

ik vind dit wel toevallig ik wilde 2 dagen naar de Expo en wat denk je : Dinsdag lag er 1 kaartje in de brievenbus,  gewonnen   op de blog van Gerda Stegeman die eigenaresse is van Quiltpalace in Staphorst maar ik had ook een kaartje gewonnen  van An3na van de Quiltkamer
  ja en toen waren het er TWEE , want de envelop van Staphorst die had ik pas opengemaakt toen ik mijn gegevens doorgemaild had naar An3na. Ik  zal een heerlijk weekend hebben.
zou dit staatslot mij nu ook geluk brengen vandaag?????
Is waarschijnlijk teveel van het goede.

PAKKETJE MAGDALEENTJE

 Zo ging het door de brievenbus aan de bovenkant helemaal open
maar alles zat er nog in, dit is een van de laatste pakketjes die ik zal ontvangen want mijn abbonnement loopt af ik denk nog 1 pakket en dan is het op. Nu zit er een applicatie werkje in ben ik wel niet zo weg van maar het is een leuk pakketje.

OMA UPDATE

 zo begon het: dit was de plek een halve dag na de operatie, voor ik weg ging had ik het verband nog verschoond   en een close up  gemaakt
  en van deze plek schrok ik best wel hij was 3 x 3 cm groot en heeft die dag nog erg nagebloed mede door de bloedverdunners die Oma slikt
 kijk en zo is het geworden, dit is een week nadat het gehecht was en op deze dag waren net de hechtingen er uit gehaald .Het waren er wel 20 of meer
van dichtbij kun je zien hoe mooi het is geworden het is n og wel rood en gevoelig maar dit trekt nog weg, Nu gaan we achter een nieuw kunstgebit aan en daarvoor heeft ze al gehapt en dit zal eind maart geheel klaar zijn.

maandag 7 februari 2011

WEEKEND

loge gehad en zondag morgen was opa de klos hij moest met Tim spelen,
en het was ook goed drinken bij opa.
hieronder is opa bezig met de theepot en vormpjes en elke keer als je een vormpje door het goede gaatje duwde klonk er een stem die wat zei.
hier staat hij aandachtig te kijken  hoe of wij dat doen en zelf dat lukte wel bij het ronde  figuurtje maar meestentijds moeten wij het vormpje er half indoen en doet hij de rest.
ook nog even op de zebra walker, loopwagen en weet ik nog meer er komt ook een heleboel geluid uit, wanneer he op de knoppen drukt en deze waar hij nu op drukt daar komt gelach uit en uit de gekleurde lampjes komen dierengeluiden.

maar je moet niet denken dat hij er lang op blijft zitten
net wilde ik verder gaan met het snijden van de stroken voor 26 februari,
maar mijn pols weigert om mee te werken.
nu dan morgen maar verder.
Toen Karin zatermiddag  Tim kwam brengen, met de fiets!!!!
toen kwam Piet ook net thuis van het klussen bij een kennis en Piet liep gelijk door naar boven om de troep op te ruimen en wat denk je Tim erachter aan een klom ook de trap op, weliswaar nog maar 2 treden maar het begin was en na het eten van de patatjes,
die helaas in het begin iets te warm waren , toen waren het al 5 treden.
Karin vertelde ook dat hij in zijn ikea stoel klimt en daar in staat te dansen want deze stoel is flexibel met een soort S vorm,krijg het plaatje helaas niet erbij.