zaterdag 17 december 2011

SLECHT GESLAPEN

 JA DAT komt ervan als je  in je bed ligt te denken over de afscheidskaart, want ik vond de boekenleggers niet mooi genoeg maar ja weggooien dat is ook wat.
Lig ik te denken aan de mylar sneeuwmannen die zijn heel mooi met mylar eronder, dus om 1/2 6 uit bed en naar de machine, waar ik enige problemen ondervond met mijn naald, die brak!!!!!
En toen begon het een nieuwe naald erin, viel er telkens weer uit en na enig geworstel bleef die zitten dus verder mer borduren en wat denk je?
Hij breekt weer maar had tevens zo`n zwart plastic afdekkapje kapot gekregen.
Dus weer aan worstelen met de naald, boek erbij, kijken in de help afdeling  van de machine en ja hoor het lukte, maar de 2 borduursels waren niet te gebruiken.

 Ben later verder gegaan en nu staat de machine ook nog te rammelen.
 Waar zou  Charley nu aan denken????
Kan ik de visjes al opeten of niet???
Of vindt hij het gewoon leuk om naar het aquarium te kijken.
We zullen het nooit weten.
he wat doe jij nu??????
je staat voor mijn uitzicht!!!!!!

vrijdag 16 december 2011

OOGARTS

Vanmiddag onverwachts naar mijn moeder geweest, want ze had zo`n verward verhaal over dat ze naar de opticien geweest was en die wilde geen bril aanmeten maar ze moest eerst naar de oogarts en de bril was kapot en die had ze maar weggegooid.
Zie je het voor je een zeer slecht ziende, dove mevrouw die over straat loopt en boodschappen doet achter de rollator . dus ik zeg tegen DH: ben er niet gerust op en ga daar heen.
Binnengekomen zie ik haar zitten in de stoel met een bril op( was een oude zei ze, ze had er nog meer, want weggooien kon altijd nog) dus ik zeg we gaan naar de opticien.
Deze legde mij uit dat het misschien toch wel zinvol kon zijn ondat er de laatste jaren toch het een en ander veranderd.
 Ging weer naar huis met de wagen volgeladen, had nl ook nog wat gekocht voor het Aquarium nl. een paartje hoogvin karpers, rode posthoornslakjes  en plantjes.

donderdag 15 december 2011

HUISJE

het patroon van het huisje is binnen , nu nog even kuiken wat ik ermee ga doen.
1e zo laten , maar dan is het wel heel klein nl 7.5 x 7.5 cm
2e vergroten, maar dan hoeveel???????
3e met de hand of met de machine????
of met paperpiecing methode..
als je ook nog mee wil doen, dan kun je links op het blokje klikken
en dan kom je op de site van Jeanneke.

woensdag 14 december 2011

FANTASTICH

 vondt hij het dat Opa vroeg thuis was, want nu mocht hij naar zolder.
zo stond hij te kijken toen ik heel zachtjes boven kwam en deze foto nam.
 Tim staat op een hoge trapkruk en maar wijzen met dat handje en zeggen: even wachten trein mag zo!! want dan stond er weer een trein stil voor een rood stoplicht en aangezien er verschillende treinen vertrekken duurde het soms even voor er weer een daar voorbij kwam.Opan heeft nl. een U vormige banen stelsel gemaakt, je kunt ook zien dat Opa ertussen zit.
en dat handje ging maar kijk, kijk .......
Ben naar beneden gegaan om het eten klaar te maken en mijn dochter kwam op tijd, maar moest even wachten. Om kwart voor 5 hoorden we een harde bons en ja we hoorden hem huilen, ja hij was van de kruk gekukeld en even later waren ze beneden waar Tim nog wat stokjes gegeten heeft en om 1/2  zes ging hij naar huis  terwijl hij stiekum probeerde mijn Goofy en Pluto mee te nemen.
Hij mocht alleen de extra Minnie meenemen die ik dinsdag gratis bij AH mee kon nemen, er waren helaas geen andere soorten meer. Hij heeft nu Goofy en Minnie.

dinsdag 13 december 2011

GEWONNEN

 krijg ik een tien dagen geleden een mail met de mededeling,
U heeft gewonnen  dit boekje poppetjes haken  van Freubelweb,
en ik wist niet eens dat er wat te winnen was!!!!!
 Wil ik deze cactus water geven, ja zelfs zij hebben af en toe wat nodig, zie ik dat er knoppen inzitten,
denk dat ik witte bloemen krijg.
 Vanmorgen eerst ruim een uur bezig geweest met de machine, want ik wilde wat borduren en telkens kreeg ik de melding, kijk alles na, want er zou draadbreuk zijn , beneden of boven, dus ik zoeken en ook het spoelhuis goed schoongemaakt, niets  wees erop dat het waar was. Toen kreeg ik het heldere idee om eens boven op demachine te kijken en ja links zie je een rood draadje lopen(even vergrootglas erbij) en dat zat niet goed tussen de spannings schijfjes, want eenmaal goed, kreeg ik vanavond dit eindresultaat .
sneeuwman met mylar eronder geborduurd, ga er zeker nog meer maken.
mooi is het, nietwaar????????