vrijdag 29 april 2011

vergeten te laten zien

 dit zijn de blokken die ik op donderdag gedaan heb
en dit zag ik bij een andere cursiste de driehoekjes die je moet naaien getekend aan de naaikant

Onbegrijpelijk

dat iemand dat vol kan houden, de hele dag naaien, ik kan het niet ga het ook vreselijk saai vinden. Ben vandaag wel weer verder gegaan met de blokken , maar meer met het voorbereidend werk. alle blokken geknipt en na aan het kijken of ik genoeg stof heb, denk het niet in ieder geval niet van de geel/oranje dus even kijken hoever ik kom.
Ben bezig om te zien hoeveel streepjes er nog uit gaan.
Volgens patroon moesten we 1 x 75 cm stof hebben en ik had een meter, maar zoveel verschil moet dat toch niet maken als je de stroken van de zelfkant af snijdt ipv stofbreedte. Vandaag ook gekeken naar het Huwelijk  van William en Kate. Haar jurk was precies wat ik dacht simpel maar mooi. Zou voor geen miljoen willen ruilen met dat soort mensen veels te veel regeltjes en moeten, niks voor mij.

woensdag 27 april 2011

Kleur keuze

Het zijn de gele en rose cactussen geworden. Heb maar 2 van de 24 blokken afgekregen,maar ben vanavond nog even verder gegaan met de voorbereiding  van de andere blokken.Heb ook nog vele trucjes van andere gezien en ga zeker wat toepassen.
Morgen zal ik wat foto`s plaatsen.

dinsdag 26 april 2011

Workshop

 Weet nog steeds niet wat ik zal gebruiken voor de tas, de combinatie van geel en rose cactussen  vindt ik heel mooi maar die 3 links onder ook, de bovenste vooral die paars met geel wil ik eigenlijk gebruiken voor mijn laatste workshop op 7 mei. 
De tas staat al klaar met de naaimachine erin. potje met zin heb ik al en morgen zou het niet zo warm worden dus ideaal voor mij.

Boek kiezen


Ja als er zoveel keus is aan boeken voor mij dan wil ik eigenlijk wel alles eruit halen en dan kiezen welke Oma moet voorlezen.
Moet nodig de boeken eens netjes er in leggen, maar of het veel zin heeft, ik betwijfel het.

HOBBY

 Dit is wat DH en zijn collega dit weekend gedaan hebben , rijden met de mini auto`s.
 Ze staan op een zanderig parkeerterrein vlak bij het bos en er wordt van alles meegenomen tot aan een werkbank aan toe.
 er  is niet meer te zien welke auto van wie is maar ja als ze maar zoet zijn.