vrijdag 4 september 2009

paardje af en de rest

vandaag is mijn knuffelpaardje af! hij is opgevuld maar niet al te stijf en staat/ligt nu te wachten op een nieuwe eigenaar. Oma had vanmiddag Gerda gebeld om te vragen waarom ze zo lang moesten wachten voor ze wat te drinken kreeg en waarom ze niets zei.
Toen was het stil en stil en stil en Oma riep nog een paar keer ben je er nog, maar geen gehoor!!!
Dus Oma gooide de telefoon er maar op.
Om 6 uur belde Oma nog eens naar Meppel en Gerda zei dat ze niks meer horen wilde ,over dat ze een slechte gastvrouw was geweest en dat als ze haar zoon en kleindochter kwijt was, dat dat dan haar eigen schuld was . Ze zei ook ik zei express niks meer en wachtte tot U de telefoon erop gooide.nou ja nu vraag ik je , wat een verstand. Oma zei ik ga nu naar de kerk en ik wil graag dat Henk mij om 9 uur belt, want ik wil het uitpraten(over de wijste zijn gesproken). Ze belde net en zei ik ben niks verder gekomen met je broer!!! Hij wil er over de telefoon niet over praten!!!
Oma wil morgen wel tegen Vincent zeggen dat ze gebeld heeft met Meppel en dat ze vreselijk teleurgesteld was zaterdag en dat terwijl ze er zo`n zin in had.
Verder is ze geloof ik een beetje bang dat ik zaterdag mijn mond open doe, maar ik zal de verstandigste zijn en zeg niets maar dan ook niets tegen Henk alleen goededag.

woensdag 2 september 2009

teleurgesteld

Ja dat was mijnmoeder toen ze zaterdag naat de open dag en bbq van haar zoon in meppel ging.
toen ze aankwamen moesten ze een uur wachten op drinken en pas bij de tweede kop kregen
ze een chocolaatje.Henk had geen tijd voor haar want hij had gasten( kon wel sandra ophalen
uit nijmegen.sandra had ook geen tijd om met oma te praten.
Oma heeft een poos gesproken met een persoon dieo ok verschillende personen kende, die zij
ook gekend had.
Om 6 uur wilde ze weer naar huis want ze wilde niet te laat thuis zijn.
al met al ze vond het niet leuk en het huis daar heeft ze alleen de beneden verdieping van gezien en ze vraagt zich nu af waar moeten sandra`s spullen(die nu nog bij oma staan) staan, het was overal nog rommelig. Gister zou ze henk bellen en vragen waarom of het nu zo moest, dus ben benieuwd hoe het verder gaat.
Quilen niet veel gedaan moet eerst op de machine kijken wat een 1/2 cm naad is.
Borduren bijna 9 lapjes van de memorie quilt af.
Machine borduren paardje is klaar (nu nog in elkaar naaien) en 11 patronen van Funny Farm
van Katiedo geborduurd er komen er waarschijnlijk 15.Heb het aan Katie zelf gevraagd, toen ik lid werd van haar yahoo groep.
ik wil daar een boxkleed van maken.