woensdag 2 februari 2011

Vandaag

 begonnen met het snijden van de strips voor de stripes and curves quilt.
de bovenste zijn al gedaan  en de onderste  moeten nog.

  en de kat ligt maar te maffen op de bank vooral `s avonds en als wij koffie drinken dan wil hij snoep en daar heb ik bij Lidl in Amstelveen een hele boel van gekocht want ik moest daar toch wezen om mijn naaimachine snoer op te halen ja
 en als je daar toch bent dan koop je gelijk wat alleen op deze foto zie je de geel niet zo goed maar
 hier is het beter te zien en er waren net nieuwe stoffen binnen  en daar werd je vrolijk van
 kijk maar hieronder kun je toch hewoon niet laten liggen
al die voorjaarskleuren  een zonnetje op tafel

maandag 31 januari 2011

Verkeerde

kleurkeuze van de flying geese rand , maar dat had ik gister al gezien. Dus nu 4 nieuwe randen met ganzen maken, nu zo snel kan ik het niet hoor, ga nu tekenen en dan met een hele mooie paarse batikstof werken en kijken wat ik voor de ganzen kan gebruiken.Ik gooi de gansjes niet weg kijken hoe snel die andere randen gaan en dan toch nog wat erbij en een nieuw middenstuk?? wie weet wat er nog uit komt. 

zondag 30 januari 2011

Vandaag gedaan

 deze kwart ster heb ik vandaag gemaakt en de bijpassende flying geese zit ook in elkaar. Hoop alleen dat ik genoeg achtergrond stof heb voor de gansjes, Heb al wel een mail gestuurd naar Magdaleentje om te vragen of ze nog iets heeft. Kijken of ik morgen nog iets doen kan wil in ieder geval de ster met geesjes rand maken en dan zie ik wel weer verder

VERGISSING

ja ik heb een foutje gemaakt. Dacht dat ik naar de cursus van Engels Patchwork zou gaan, blijkt dat ik die dag moet werken!!! Ja en dat had ik al eerder afgesproken dus Heleen maar afgezegd. We waren toch in Amstelveen voor de cursus van Jacqueline de Jong van de Quilts  BE COLOURFULL  en dat zijn ze ook.
Ze gaf een ontwerples en nu begrijp ik wel beter hoe haar quilt in elkaar zitten en ook hoe sommigen dingen gedaan worden.Ze vertelde ook dat ze met een boek bezig is wat dit jaar ingeleverd moet worden en pas over een jaar op de markt komt. Jammer voor ons dat ze zo lang bezig zijn met corrigeren en drukken.`s Middags ook nog naailes van Jacqueline en liet ze ons zien hoe je met stroken zuiniger met stof kunt zijn.
Wilde ik `s avonds gaan naaien kom ik er achter dat mijn naaimachine snoer nog op de
(  middenblok van mini quilt)
verdeelblok zit bij Heleen,  ga ik dus woensdag maar halen, toch vervelend weer naar A`veen nu ja kan ik misschien ook wat hobs kopen om een ragtime voor mezelf te maken heb nog genoeg rozenlapjes liggen hiervoor en voor de acherkant vindt ik wel iets in de kast.