zaterdag 2 juli 2011

SCHOONMAAK

ja geen huishoudelijke schoonmaak want  daar ben ik geen liefhebber van zoals bekenden zullen weten,
maar heb nieuwe planten gekocht voor mijn visjes want het was niet veel meer wat er in stond.
toen ik de neppers eruit gehaald had even gewacht en daarna de bodem schoon gemaakt en ook vele baby`s meegenomen, Het bakje is wel opgeknapt van de planten had er ook 2 twee gekocht die een paars achterkantje hebben en 4 groene en 3 bossen gemengde zuurstofplantjes.
verder kreeg ik gister de nieuwe patronen voor de mystery quilt en ik was verbaasd over wat ze nu weer bedacht had, echt heel mooi die blokken en volgende week de finale!

woensdag 29 juni 2011

uitgekomen

is de eerste tros slakkeneieren, gisteren zag je al bruine pubtjes in de tros komen en vandaag zag je in de loop van de dag hele kleine puntjes op de ramen komen, maar de rovers hadden ze ook gezien en de hele dag waren ze aan het smullen er zijn een paar kleintjes over gebleven.kijken hoe lang deze overleven maar al zal nog wel meer te smullen zijn voor de rovers want er hangen nog verschillende trossen in mijn lichtkap.
heerlijk koel is het vandaag ben lekker bijgekomen van mij mag het zo blijven!!!!!

maandag 27 juni 2011

WARMTE

DAAR heb ik nu last van , van de plotselinge warmte die er is!!!!!
kwam vanmiddag thuis en al kan ik niet zeggen dat 21 graden binnen koud is, met het dichtlaten van de deuren bleef het redelijk    uit te houden.  pas nu hebben we de achterdeur open en onder het genot van een ijsje van de rijdende italiaan is het lekker uit te houden hier. benieuwd hoe warm/benauwd het morgen op het werk is????