woensdag 21 december 2011

telefoon

vanmorgen na het boodschappen doen met Tim, zag ik op mijn antwoordapparaat dat er een bericht was ingesproken door de naaimachine  handelaar en er was intresse in mijn oude machine.Heb ik binnenkort weer wat extra`s om op mijn spaar rekening te doen.Tevens was mijn eindafrekening van mijn werk opgemaakt en het gedeelte wat extra was dat is mijn vakantie geld.  viel niet eens tegen zo`n 560 euri.
Toen tim zijn vader belde dat hij thuis was ging ik hem weg brengen en terijl ik hem in de auto zette, kwam opa eraan en opa pakte tim uit de auto en we gingen met de bus, maar halverwege de rit begon hij vreselijk te huilen en te roepen auto, auto. dacht opa hem een plezier te doen vond hij er nu niks aan, misschien is het over een paar jaar anders.

zondag 18 december 2011

RUSTEN

 Kijk hij heeft zijn kleedje er al over hangen, want hij en ik mogen even rusten, tot in het nieuwe jaar.
 De kaarten zijn af en ik kan nu weer rustig slapen.
Dit zwarte dingetje wat op de ijzeren poot hoort boven het spoelhuis nu daar ben ik zaterdag gewoon doorheen genaaid. zal volgend jaar wel een nieuwe bestellen, weet wel niet  wat het nut ervan is want het borduren gaat nu beter omdat dit dingetje niet meer overal aan haken blijft.
Morgen voor de laatste 5 dagen naar mijn werk!!!!!!!