woensdag 18 maart 2009

Rechterarm vervolg

Het was waarschijnlijk optisch bedrog dat Ellen haar rechter arm weer wat kon optillen, of het leek zo omdat ze haar lichaam achter over doet.
Vandaag moest ze naar de oogarts en die constateerde dat ze ook aderverkalking heeft in haar ogen, weet niet wat ik me daar bij moet voor stellen.
Gisteravond op de kletsclub verschillende idees op gedaan ivm de mandjes stitchies die ik aan het maken ben, wil daar een jaarquilt van maken door de stitchies per 2 maand aan elkaar te maken en daar mini quiltjes van maken en deze met behulp van knoopjes of lusjes op te hangen.
Of door een ondergrond te maken waar je ze op kunt hangen. Vandaag bij mijn moeder geweest en het kruispunt waar ze uit kijkt dat is zo`n 3 uur door de politie bezet geweest ivm een ongeluk, het is ook een naar kruispunt ieder rijdt daar hard.
Ik wil ook niet hebben dat mijn moeder die weg nog oversteekt, want ze ziet erg slecht.

zondag 15 maart 2009

Rechterarm

Vanavond bij Ellen geweest en ze kan haar rechter arm al weer een stukje optillen, je ziet wel haar hele gezicht betrekken maar het lukt.!
Ik krijg er nu toch wel vertrouwen in dat ze lichamenlijk weer heel ver gaat komen maar dat die Afasie haar nog wel parten blijft spelen.
Hans had een schrijfblok bij haar liggen en ze wilde hem wat duidelijk maken en met veel moeite kwam hij er na een uur achter dat ze naar huis wil!
Op een blad stond haar naam Ellen en die wees ze aan en op dat schrijfblok stond _naar huis Hans_ toen begreep Hans dat ze naar HUIS wil, maar zei hij dat kan nog niet eerst beter worden!!!!! voor zover dat met het spreken kan.
Dit zou een blog over ufo-affo worden maar tot nu toe is niet veel affo`s te melden.