woensdag 19 september 2012

1E BLOK AF

 kijk dit gebeurt er nu als  DH een foto neemt met mijn nieuwe toestel terwijl ik zelf nog niet eens weet hoe alles werkt, je ziet hier wel een kleed hangen waar ik alle mededelingen op prik.
 en ik nam een foto waar je links mijn borduurmachine ziet dan de open gangdeur met het aquario zoals Tim zegt en daarnaast de kelderkastdeur waar een vreselijk vergeeld flanellen  ophangshowkleed hangt. Hier prik ik mijn affe blokken op zodat  ik kan zien hoever ik al ben. over de bank hangt het kleed van de Charley want daar moet hij op liggen als die op de bank wil slapen.
en de bank is verstopt onder het rose fleece ding want er zit een vreselijke plek op, maar op alle bandstellen van die stof die ik gezien heb zaten die rare  vlekken in.
maar dit eerste blok kan er wel op maar als alle blokken af zijn dan past het echt niet, want dit zijn amerikaanse maten en dit blok komt van een maandelijks projekt. het projekt heb ik kant en klaar gekocht van iemand voor €15 want die mevrouw  vond het niet mooi. Het zijn voorgesneden stukjes die je volgens  hun idee aan elkaar stikt. ik vind dit blok best wel mooi geworden en het zijn wel mijn kleuren. ben nu met blok 2 bezig en daarvan moest ik al gelijk alle 12 de 3hoekjes die ik aan elkaar gestikt had weer uithalen want de kleurvolgorde klopte niet. wordt vervolgd,,,,,,

dinsdag 18 september 2012

VAENW

 verleden week nog wat kiekjes gemaakt van SAnne
 ze heeft last van baby acne
 en ik wil wel wat zeggen maar hoe
 maandag mijn naaimachine schoongemaakt want het naaien ging niet perfekt
het lapje was al gerimpeld als ik klaar was met naaien
dus dat was niet goed, daarom het spoelhuis goed schoongemaakt en dat was geen overbodige luxe zoals je ziet
 en nu doet hij het weer als een zonnetje
DH kwam vroeg thuis en vroeg of ik meeging naar de Mediamarkt want hij wilde een nieuwe telefoon omdat de andere al wat ouder was hij heeft een Nokia C2-01 gekocht en daarna heb ik een nieuwe camera gekocht natuurlijk een rose, ik ben helemaal op de rose toer, hoe zou dat nu komen????
daarbij ook nog een rose beschertas en een 4 gigabite geheugenkaart.

maandag 17 september 2012

FRANK

Kijk ik net op Facebook van mijn zoon zie ik dat hij een grafiti heeft gemaakt met daarin de namen van Tim en Sanne onze kleinkinderen.

zondag 16 september 2012

welke nu

 dit is het eerste boek over nelleke de winter wat ik gelezen heb en
 nu moet ik kiezen tussen  deze 2 maar welke het worden zal???