zaterdag 24 augustus 2013

PLAATJE

 is ze geen plaatje achter deze poppen/loopwagen, maar hij is erg onstabiel en ze viel er elke keer mee als ze haar optrok aan het duwstangetje.
 nu heeft ze deze gekregen en hier kan ze haar eigen gewicht goed optrekken want volgens de verkoper is deze stabieler omdat de duwstang in het midden van de loopwagen zit.
 en dit kreeg ik via de mail binnen een echt prinsessen bed, nu nog niet van toepassing want dan wordt er niet meer geslapen alleen maar gespeeld, ze wil nu al niet in haar ledikant blijven als ze moet slapen `s middags, want als de dame iets echt niet wil dan  wil ze ook niet. word nog wat in de toekomst.
http://cadouri-din-inima.blogspot.nl
deze mw heeft dit patroon ontworpen en aangezien ik dat wel heel mooi vind, wil ik dit gaan namaken, heb trouwens nog wat leuks gekocht op het net maar daarover een volgend keer meer

nu weet ik het

nu weet ik hoe ik met behulp van een lijmpen  hexagons kan omlappen met een stukje stof, maar hoe je ze weer los moest maken daar was ik nog niet helemaal achter. na veel gezoek op het net zag ik dat je nadat ze aan elkaar gezet zijn , los kunt maken met je vingers , dus nu kan ik iets uit gaan zoeken met hexagonnen.  

dinsdag 20 augustus 2013

dietiste

daar was ik vanmorgen en bij haar was ik al 4 kg af gevallen.
maar ik zeg ook tegen haar ben de hele dag aan het nadenken.
gisteravond nou ja bijna nacht( 1 uur) had ik ook trek en ik liep al naar de koelkast om mijn mond te vullen en bij de deur aan gekomen zei ik tegen mij zelf STOP je gaat nu naar bed in plaats van wat in je mond te stoppen en dat heb ik toen maar gedaan en moet zeggen , sliep heel snel in.
Piet moet morgen een longfunctie test doen, zal mij benieuwen wat daar uit komt.