donderdag 17 januari 2013

BLAASONTSTEKING

IK HEB ALTIJD WEL GEWETEN DAT ouderen van een blaasontsteking in de war kunnen zijn, maar dat ze zo volledig het spoor bijster kunnen zijn, nee dat wist ik niet.
Oma heeft nl een blaasontsteking en kreeg daarvoor medicatie nll 3 dag 2 x daags 1 pilletje  en ze had deze alle 6 in 1 keer ingenomen, nu was het een lage dosering maar dit was niet  de bedoeling.
Ingrid  de   bloedrukzuster zei ook dit is niet alleen de blaasontsteking  en heeft er voor gezorgd dat er voortaan 3 x per dag iemand langs gaat en helpt met de medicatie drinken klaarzet en eten. Was er vanmorgen want ik kreeg een telefoontje van de diepvries meneer dat ze niet opendeed, maar dat kon kloppen ze werd pas om 11 uur wakker, heb haar geholpen met aankleden, thee gezet, pap opgewarmd en drinken erbij.
De pap heeft ze op gegeten maar ze deed er wel een 30-45 minuten over en toe was de thee koud, nieuwe gezet maar ze wilde koffie        en die moest ik ook nog zetten, daarna kon ik weg, maar ja alles bij elkaar was ik er toch weer 2  uur verder.
Ik heb wel goede hoop dat als alles goed loopt en Oma weer drinkt en eet dat het dan beter gaat, maar zoals een paar maanden geleden zo wordt het niet meer.