vrijdag 1 maart 2013

ANTIEK

als het goed is komt volgende week deze onderstaande singer aankomende week in mijn bezit
dan heb ik 2 oude singertjes  en dan ga ik een van mijn feathertjes aanbieden via marktplaats.
gister een heel gesprek gehad met karin over wat die specialisten gezegd hadden.
ik zei ook ik weet haast zeker dat opi geen moment aan zelfdoding heeft gedacht maar die artsen zeiden het mooi wel en dan ga je toch twijfelen, maar ze had het alsmaar koud de laatste tijd en als je dan bedenkt hoe koud zij was dan geloof je dat echt niet.
trouwens haar tong was ook stuk en dat had karin ook gezien en volgens ons was dat niet gekomen van een droge mond, want drinken deed ze niet meer.
heb gister een poos op het kerkhof rondgelopen en graven bekeken. het bloemstuk van mijn moeder was weliswaar helemaal ddood maar niet lelijk om te zien, dus heb ik gewoon laten liggen en heb de 2 neprozen in het zand gezet. denk dat ik wel vaker bij haar zal komen als bij me vader, want daar had ik toch een andere band mee.

dinsdag 26 februari 2013

SMH SInger 319K how does a sewing machine work automatic cams


2 ZIJDIG GEVOELIG

Je  zou denken dat als ze weg is, dat de wereld er dan stralend uit zou zien want dat wou je toch dat je geen zorgen meer om haar zou hebben en niet lastig gevallen zou worden met telefoon , dat je dan van alles weer ging doen nu vergeet dat maar, ik heb er meer last van dan ik wil toegeven. Mis nu die telefoontjes vreselijk en doe niks en ben steeds moe, komt ook van de suiker en slaap soms slecht
omdat je `s nachts toch met haar , je moeder, bezig bent , en ook schuldgevoel zo van ik had toch meer moeten aandringen ,vaker drinken geven .
En dan wat  de arts zei: Was het misschien toch heel bewust van haar dat ze in haar ondergoed op bed is gaan liggen om dood te gaan. nu dat kan en wil ik niet geloven!!!! Koukleum als zij was die laatste weken, tot 2 x aan toe hebben zij die vraag gesteld en hoewel ik het niet kan geloven  is het zaadje wel geplant en denk je heel vaak: zou ze toch,nee hoor dat besef had ze niet volgens mij, maar antwoord  dat krijg je niet meer.