vrijdag 11 november 2011

STRAATKAT

 Sorry voor de troep op het aanrecht maar DH had al gegeten want ik bleef onverwachts tot 6 uur omdat  2 tot 6 uur te weinig is en dat klopt want om 18.15 waren we pas klaar ja en daar we een echte straatkat hebben wil deze  altijd een bord aflikken met de laatste restjes, hij springt dus ook op het aanrecht want daar komen die lekkere luchtjes vandaan.
op de onderste foto zie je dat hij niet zo erg goed het bord heeft afgelikt , misschien een beetje te pittig voor hem want DH had kip in de braadzak gegeten en ik wat krakkers met sandwichspread, wel een verschil vindt je niet?????
Sint Maarten lopen viel hier erg mee want we hebben niet veel gehad aan de deur.
blijft er des te meer over voor mij. 

woensdag 9 november 2011

eindelijk

 heb ik mijn zin en staat hier een super borduurmachine en nu gaat de leerperiode beginnen want wat ging ik als eerste borduren een verjaardagkaart  met wel 46 kleuren............
en tijdens het borduren kwam ik er al snel achter dat ik iets verder had moeten lezen in de gebruiksaanwijzing want als eerste zag ik een kleuren scherm  met zeker 4 ankertjes erop waarvan ik dacht wat is dit nu weer!!!!!!!! nu 2 dagen later weet ik het het, aan deze naaldstang is een bepaalde kleur toegewezen , maar nu niet meer.
 en hieronder is het affe produkt voor ??????????
vertel ik lekker nog niet
Vandaag naar mijn moeder geweest, want ze had de deur van de gasfornuis kapot , hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen nu ongeveer zo. Met haar verjaardag had ze melk overgehouden en die heeft ze later gekookt, maar over laten koken natuurlijk en toen heeft ze de kookplaat schoongemaakt en daarna het gasfornuis van de kant gehaald( hoe joost mag het weten maar ik denk dat ze de ovebdeur open heeft gedaan en daaraan getrokken) en daardoor is de deur afgebroken. Die deur heeft ze dicht gemaakt met plakband( hoe verzin je zoiets)maar stak een beetje uit.
DH heeft alles bekeken en gaf als oordeel: niet meer te maken, maar we zullen van dat grijze plakband erover doen om het beter dicht te houden. En haar ministofzuiger deed niks meer maar dat kon kloppen! Hij laadt niet op als je hem er niet goed indoet en even later ging het lampje voor opladen branden, het bed had ze zelf al gemaakt door er een plank uit de commode in te doen.
Ik vind wel dat ik er meer naar toe moet gaan want omdat ze niet goed meer ziet doet ze rare dingen maar niet elke week , dat trek ik niet.

maandag 7 november 2011

proberen

daar ben ik mee bezig , ik ben een verjaarskaart aan het maken en deze kaart heeft 46 kleuren.
ben dus regelmatig bezig om garen te wisselen en ik dacht hij borduurt eerst de 6 kleuren die op de kloshouder staan, maar nee dat gaat anders. Ben nu bij kleur 32 en hoop het morgen klaar te krijgen.
want morgen heb ik een uren opmaakdag, DH heeft de laatste 2 dagen van de week vrij , het is rustig op het werk en hij heeft nog genoeg uren staan morgen meer.

zondag 6 november 2011

hondsmoe

ben ik want vandaag hebben we da machine opgehaald uit Wageningen en toen DH hem zag zei die
dat past nooit op de tafeltje ,ik kreeg er heel veel dingen bij en nadat we een kopje koffie hadden gedronken werd de machine ingeladen .Het ging precies in de auto,die nu helemaal vol zat.
Die Mw had via internet een prachtig Singer`s featherlight op de kop getikt en ik dacht wow die wil ik ook, maar DH zei,,  als je dat maar laat,.Het huis is vol. Zorg eerst maar dat er wat uit gaat,. maar om met Tim te spreken  - lukt niet- en volgens mij bedoel ik_wil ik niet_
Ben thuis gelijk aan de slag gegaan en heb ook al wat geborduurd, wat niet erg goed ging want er moet eerst een basting om het patroon om het vilt mooi plat te houden.
Machine paste wel op de tafel en als ik hem niet gebruikt kan ik hem verstoppen onder een mooie hoes die er ook bij zat. Nu nog uitvinden hoe je meerdere keren hetzelfde kunt doen in een ring, maar dan wel apart.Zal wel lukken.