woensdag 2 november 2011

THOMAS

 nr 1 - Thomas  de trein daar beginnen de verhaaltjes meestal mee
en ik ga een boekje borduren voor Tim

hier zie je nummer 6 in wording, ik heb geen idee hoe die trein  heet
 dit is Harold de helicopter, die eigenlijk wit is maar dat zie je zeer slecht op wit vilt, want daar borduur ik op Dat vilt koop ik bij  de firma  de Gast ( www.degast.nl) en je kunt daar heel mooi op borduren, ook de kerstkaarten met patronen van Tiny (zij digitaliseert ze zelf met Embird) worden heel mooi daarop.
Moet er nog wel wat maken want ik heb er pas 3 gedaan,

  en hier is nummer 5 met de naam ?????????
kom ik nog wel eens achter
Heb ondertussen ook nog een conducteur gedaan, en Bertie de bus, maar ik heb de tijd tot eind November.
Moet ook nog wat doen aan de bookmarks.
Wilde net nog gauw wat foto`s nemen maar nu snap ik waarom mijn camera lens niet meer naar binnen ging, batterij was leeg dus nu maar snel opladen .
Vandaag bij Tim thuis opgepast want de niewe banken zouden tussen 1 en 3 uur komen en net toen ik dacht, nu dat gebeurt niet meer, stonden ze voor de deur.
Het is een mooi bankstel en hun oude rode kleed past er goed bij, maar DD vind het te klein er zal dus binnenkort wel een nieuw op de grond liggen en eigenlijk wil ik haar oude wel want dat ziet er beter uit dan ons kleed , dat vol brandgaten en tabakvlekken zit.

2 opmerkingen:

 1. He hoi,

  heeft u voor mij misschien de patronen voor Thomas de Trein te borduren?
  Ons zoontje is helemaal gek van Thomas en zou dit graag voor hem willen maken. Ik hoor het graag!
  Mvg Willie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedeavond,
  Ik ben op zoek naar een borduurpatroon van Thomas de trein (en vriendjes van Thomas) en na wat zoeken op internet kwam ik op uw pagina terecht. Nou is mijn vraag zou ik het patroon van Thomas van u mogen hebben? Wil het voor iemand maken die helemaal gek is van Thomas & friends en ik kan in de winkels geen patronen daarvan vinden. Ik hoor het graag van u, zou er super blij mee zijn.
  Met vriendelijke groet Saskia

  BeantwoordenVerwijderen