zondag 11 september 2011

Vindt er niks aan

dat weblog nog steeds niet in orde is. kan niet stiekum even lezen bij verschillende blogs omdat ze er nog steeds niet zijn!!!!!!! Bah en de vakantie is erg waterig aan het worden heb daarom ook helemaal geen zin om iets te doen alles staat op een laag pitje en mij  tattoo begint vreselijk te jeuken!!!!!
Gisteren is DH begonnen met het ophogen van de tegels in de tuin, hij heeft 8 zakjes ophoogzand gekocht bij de Gamma maar heeft daar niet genoeg aan en gaat maandag nog wat erbij kopen.
Zaterdag avond naar  DD an DSIL en natuurlijk mijn klein knuffeltje geweest want ze hebben nu een actie bij Deen dat je gratis TRIQS krijgt en je kon ook zakjes kopen met verschillende kleuren erin dat heb ik natuurlijk gedaan en heb ook nog een opbergdoos erbij gekocht om ze in te doen.Tim is er nog te klein voor hij krijgt ze alwel heel goed los maar vast maken nog geen kracht genoeg voor.
DD vertelde ook nog dat ze op een gegeven moment Tim wel hoorde huilen in de tuin maar hem nergens zag,   had hij het deksel van de zankbak zo`n blauwe schelp over zich heen getrokken of gekregen  en omdat hij niet zo groot is zat hij verstopt onde de deksel in het donker, vondt hij niks aan.
Hij was de hele dag in de weer geweest in de tuin om de slakken in een bakje met water te gooien, want zeg nu zelf als ze bij oma in het water zijn dan klopt het niet als ze in de tuin zomaar in de sruiken hangen over lopen maar toen hij de naaktslakken ook wilde pakken toen heeft zijn moeder maar gezegd dat je die beter kon laten lopen want mijn DD griezelde al als ze eraan dacht om die op te moeten pakken maar zo`n klein wurm heeft nog nergens last van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten