maandag 29 juli 2013

GASTRIC BYPASS

Hier wil ik graag voor in aanmerking komen en daar ga ik heel erg mijn best voor doen.
Was laatst voor het eerst bij de internist en die zei ik heb 3 opties voor je
1e afvallen en daarna 1 x per dag speciale injekties  waar je ook misselijk van kan worden zodat je vanzelf minder gaat eten.
2e afvallen en daarna 4  per dag insuline spuiten.
3e Gastric Bypass, waarbij ze de maag gaan reduceren tot een ei zodat je heel weinig meer kunt eten
maar dat is levenslang opletten en je moet ook altijd extra vitamines blijven gebruiken.
Aangezien ik al bezig was met het de maagverkleining heb ik de beslissing genomen om me weer aan te melden bij het Slotervaart Ziekenhuis en krijg 6 September het Ja-Nee gesprek met de chirurg.
Begreep van de internist dat het in principe een ja wordt MAAR mijn HB1AC moet eerst erg omlaag.
zit nu bijna op 10 en dat moet onder de 8 komen.
Vanmorgen naar het Spaarne geweest naar de diabetesverpleegkundige en die gaat helpen om onder de 8 te komen, ga woensdag naar de Dietiste om te praten over Modifast om snel die suikers naar beneden te krijgen.
Hoef van de diabetesverpleegkundige maar 4 x per dag te prikken om suikers te controleren scheelt toch weer met de praktijkondersteuner want van haar moest het 7 x per dag, mijn vingers protesteerden ook altijd tegen die 7 x.
Als ik bij de dietiste geweest ben wil ik 2 brieven schrijven 1 naar de Internist  van Slotervaart en 1 naar de Chirurg van het Slotervaart zodat ze kunnen zien dat ik serieus bezig ben met de suikers en misschien nemen ze het mee in de Ja-Nee bespreking) hoop ik), WORDT VERVOLGT

1 opmerking:

  1. Hoi Jitske, ik heb nu een jaar geleden een maagverkleining gehad en ben ondertussen 45kg kwijt. Ik hoop dat je ook in het traject terecht mag komen. Het is niet zalig makend maar het is wel een goed hulpmiddel!
    Succes groetjes Wiesje

    BeantwoordenVerwijderen