woensdag 24 oktober 2012

PRIKKEN

IK MOET 1 X PER DAG INSULINE SPUITEN en liefst op dezelfde tijd , maar omdat ik dat niet goed kon, prikte tussen 11 uur `s avonds en 2 uur `s nachts, wat niet erg bevordelijk is voor een goede insuline spiegel. daarom heb ik nu in overleg met de praktijkondersteunster besloten om het om 6 uur `s avonds te doen bij het avond eten en waarempel er begint regelmaat in te komen.
tevens  ben ik aan het oefenen om maar 3 x per dag te eten en 2 tussendoortjes  want op 6 november moet ik naar het slotervaart ziekenhuis voor een intake gesprek met de specialist voor een gastric bypass operatie , waarbij een gedeelte van de maag  dicht geniet wordt zodat je veel veel minder kunt eten want ik zit nu in de morbide  kant van het overgewicht dus een bmi van 40+.
dit is een laatste kans voor mij om goed af te kunnen vallen en misschien langer te kunnen leven, want ik wil ze wel heel erg graag zien opgroeien mijn 2 kleinkinderen. ben nu wel heel erg aan het na denken over deze operatie en dinsdag had ik iets opgenomen met de video en daar zag je ook hele hele dikke mensen en die hadden ook zo`n operatie laten doen. de ingreep is best ingrijpend duurt zo`n 3 uur en wordt met de kijkbuizen gedaan en als het lukt dan moet je je leven lang  goed opletten en voedingssupplementen slikken want omdat je minder eet krijgt je een tekort aan vitaminen, maar aan de andere kant de plussen zitten nog steeds aan de goede kant  dus ik wil er wel voor gaan,
wordt nog vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten